Majoitustiloja biotuotetehtaan rakentajille

Metsä Groupin biotuotetehtaan rakentamisvaiheen majoitustarpeisiin rakennetaan asuintiloja Äänekosken Palomäen kentälle.

Tällä hetkellä käynnissä ovat maanrakennustyöt sekä ensimmäisten asuintilojen rakentaminen. Majoitustalot rakennetaan Metsä Woodin Kerto®-rakenteisista asumismoduuleista, jotka toimittaa Termater Oy.

Ensimmäiset tilat ovat valmiina käytettäviksi tammikuun lopulla ja maksimissaan tiloja rakennetaan 400 asukkaalle. Tällä hetkellä biotuotetehtaan työmaalla työskentelee noin 500 henkilöä, toukokuussa arvioitu työmaan vahvuus nousee noin 1 000 henkilöön ja vuoden päästä luku on noin 2 500.

Majoitustilat Palomäen kentälle, Äänekoskentien varteen rakentaa Rental Store Finland Oy noin kilometrin päähän biotuotetehtaan työmaasta. Majoitustilat on tarkoitettu nimenomaan biotuotetehtaan työmaalla työskenteleville. Majoitustilat ovat pääasiassa yhden hengen huoneita, yhteisiä tiloja ovat wc- ja peseytymistilat sekä keittiöt.

Lisätietoja majoituskylästä ja tilojen vuokraamisesta saat Rental Storen sivuilta: http://aanekoski.rentalstore.fi/#home.

Havainnekuva Palomäen kentälle rakennettavista majoitusrakennuksista. Kuva: Rental Store Finland Oy.

 

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle