Kutsu biotuotetehtaan yleisötilaisuuteen 21.6.2017

Metsä Groupin biotuotetehdas järjestää avoimen yleisötilaisuuden keskiviikkona 21.6.2017 kello 18.00–20.00 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski. Tilaisuuden aiheena on biotuotetehtaan käynnistysvalmistelut ja käynnistäminen tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.

Aloitamme kaikille avoimen yleisötilaisuuden kello 17.30 kahveilla, ja kello 18 on vuorossa ajankohtaiskatsaus biotuotetehdasprojektin kuulumisiin. Tämän jälkeen etenemme asiantuntijapuheenvuoroihin biotuotetehtaan käynnistysvalmisteluista ja käynnistämisestä, jätevedenpuhdistamosta, talteenottolinjasta sekä sellutoimituksista.

Tilaisuudessa kokoamme asiantuntijat ja asiasta kiinnostuneet keskustelemaan saman pöydän ääreen. Yleisö voi vapaasti osallistua kysymyksin ja kommentein tilaisuuden aikana. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen sähköpostitse osoitteeseen biotuotetehdas@metsagroup.com ja vastaamme niihin tilaisuudessa.

Myös median edustajat ovat tervetulleita avoimeen tilaisuuteen. Mahdollisia haastattelupyyntöjä pyydämme etukäteen sähköpostitse osoitteeseen biotuotetehdas@metsagroup.com.

Paikalla tilaisuudessa ovat biotuotetehdasprojektin johtaja Timo Merikallio, biotuotetehtaan johtaja Camilla Wikström, tekninen johtaja Pertti Lehmonen, talteenottolinjan projektipäällikkö Jukka Kiuru ja projektipäällikkö Johanna Harjula.

Ilmoitamme tilaisuudesta myös paikallisissa sanomalehdissä. Mikäli et pääse paikan päälle, voi tilaisuuden kulkua seurata Twitterissä @biotuotetehdas, eli osoitteessa http://twitter.com/biotuotetehdas. Yleisötilaisuus päättyy kello 20.00.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Projektinjohtaja Timo Merikallio, puh. 050 5989 342,
timo.merikallio(at)metsagroup.com

Viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen, puh. 050 5748 071,
anna-liisa.pennanen(at)metsagroup.com

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle