Kutsu biotuotetehtaan yleisötilaisuuteen

Metsä Groupin biotuotetehdas järjestää avoimen yleisötilaisuuden keskiviikkona 15.2.2017 kello 18.00–20.00 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski. Tilaisuuden aiheena on biotuotetehtaan testaus- ja koekäyttövaihe eli komissiointi, joka on yksi vuoden 2017 pääteemoista.

Aloitamme kaikille avoimen yleisötilaisuuden kello 17.30 kahveilla, ja kello 18 on vuorossa ajankohtaiskatsaus biotuotetehdasprojektin kuulumisiin. Tämän jälkeen etenemme asiantuntijapuheenvuoroihin biotuotetehtaan testaus- ja koekäyttövaiheesta, jätevedenpuhdistamosta, biokaasulaitoksesta sekä henkilöstökoulutuksista ja uuden tehtaan toimintamallista.

Tilaisuudessa kokoamme asiantuntijat ja asiasta kiinnostuneet keskustelemaan saman pöydän ääreen. Yleisö voi vapaasti osallistua kysymyksin ja kommentein tilaisuuden aikana. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen verkkosivujemme kysymyslomakkeella ja vastaamme niihin tilaisuudessa.

Myös median edustajat ovat tervetulleita avoimeen tilaisuuteen. Mahdollisia haastattelupyyntöjä pyydämme etukäteen sähköpostitse osoitteeseen biotuotetehdas@metsagroup.com.

Paikalla tilaisuudessa ovat biotuotetehdasprojektin projektinjohtaja Timo Merikallio, biotuotetehtaan johtaja Camilla Wikström, tekninen johtaja Pertti Lehmonen, projektipäällikkö Johanna Harjula ja EcoEnergy SF Oy:n toimitusjohtaja Tero Mäki.

Ilmoitamme tilaisuudesta myös paikallisissa sanomalehdissä. Mikäli et pääse paikan päälle, voi tilaisuuden kulkua seurata Twitterissä @biotuotetehdas, eli osoitteessa http://twitter.com/biotuotetehdas. Yleisötilaisuus päättyy kello 20.00.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Projektinjohtaja Timo Merikallio, puh. 050 5989 342, timo.merikallio(at)metsagroup.com
Viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen, puh. 050 5748 071,
anna-liisa.pennanen(at)metsagroup.com


 

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle