Kutsu biotuotetehtaan yleisötilaisuuteen

Metsä Groupin biotuotetehdas järjestää avoimen yleisötilaisuuden ja keskustelupaneelin keskiviikkona 16.9. kello 17.30–19.30 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski.

Aloitetaan avoin yleisötilaisuus kello 17.30 kahveilla ja ajankohtaiskatsauksella biotuotetehtaan rakennustyömaan kuulumisiin. Tämän jälkeen etenemme asiantuntija-alustuksiin ympäristöluvasta, ympäristöteknologiasta ja ympäristövaikutuksista. Alustuksista jatkamme mielenkiintoiseen keskustelupaneeliin, jossa kuullaan yhdistysten, kaupungin ja viranomaisen edustajia. Paneelia vetää Metsä Groupin kestävän kehityksen johtaja Riikka Joukio.

Haluamme tarjota ajankohtaista tietoa biotuotetehtaan vesistövaikutuksista ja koota asiantuntijat ja asiasta kiinnostuneet keskustelemaan saman pöydän ääreen. Uskomme, että aihe kiinnostaa ja herättää kysymyksiä. Yleisö voi vapaasti osallistua kysymyksin ja kommentein tilaisuuden aikana. Myös median edustajat ovat tervetulleita avoimeen tilaisuuteen, mahdollisia haastattelupyyntöjä pyydämme etukäteen sähköpostitse osoitteeseen biotuotetehdas@metsagroup.com.

Paikalla tilaisuudessa ovat biotuotetehdasprojektin projektinjohtaja Timo Merikallio, tehtaanjohtaja Camilla Wikström, ympäristöpäällikkö Sari Tupitsa ja projektipäällikkö Johanna Harjula.

Ilmoitamme tilaisuudesta myös paikallisissa sanomalehdissä. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata tilaisuutta pääpiirteittäin myös Twitterissä twiittien parissa: http://twitter.com/biotuotetehdas. Tilaisuus päättyy kello 19.30.

Klikkaa tästä auki kutsu: Kutsu biotuotetehtaan yleisötilaisuuteen 16.9.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Projektinjohtaja Timo Merikallio, puh. 050 5989 342, timo.merikallio(at)metsagroup.com
Viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen, puh. 050 5748 071, anna-liisa.pennanen(at)metsagroup.com

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle