Kasvu Open 2015: Biotuotetehdas luo uusia kumppanuuksia

Suomen metsäteollisuuden historian suurimpana investointina Metsä Groupin Äänekosken biotuotetehdas avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia eri kokoluokan ja toimialan yrityksille. Oletko sinä uusin kumppani? Kasvu Open ja Metsä Groupin Biotalous Kasvupolku ovat Keski-Suomen kauppakamarin sparrausprosesseja, jotka mahdollistavat osaltaan tehokkaan kumppanuusverkoston synnyn biotuotetehtaalle.

Miten Kasvupolulle pääsee mukaan?
Metsä Groupin Biotalous Kasvupolulle voivat hakea kaikki uusia innovaatioita, ideoita ja liiketoimintamalleja biotuotetehtaan sivuvirtojen hyödyntämiseen tai prosessien tehokkuuteen mahdollistavat yritykset koosta tai alueesta riippumatta.

Metsä Groupin Biotalous Kasvupolulle hakuaika on maanantaihin 22.6. saakka.

Hae mukaan osoitteessa: http://www.kasvuopen.fi/hae.

Kuoresta, lietteestä, sakasta ja tuhkasta sekä jatkojalostamalla sellua voidaan synnyttää kokonaan uusia biopolttoaineita ja -komposiitteja. Tule mukaan kehitykseen, uusille kumppaneille on tilaa!

Sparraus poiki kasvusuunnitelman
Viime vuonna 2014 Biotalous Kasvupolulla mukana ollut FA Forest Oy sai sparrauksesta mukaansa viimeistellyn ja hiotun kasvusuunnitelman, jota he ovat toteuttaneet määrätietoisesti. Voimalaitosten tuhkasta metsälannoitteita ja maanrakennustuotteita valmistava yritys aikoo moninkertaistaa liikevaihtonsa tulevien vuosien aikana. FA Forestin talouspäällikkö Allan Snellman suosittelee Kasvupolkua kaikille kasvua tavoitteleville yrityksille.
"Meille sparrauksessa kaikista parasta olivat lukemattomat asiantuntijanäkemykset ja vinkit. Sparraus käynnisti ajatteluprosessin ja sen aikana käytiin koko liiketoimintaprosessi läpi A:sta Ö:hön. Suosittelen osallistumista lämpimästi kaikille, jotka haluat kasvattaa ja kehittää omaa toimintaansa."

Lisätietoja:  
Kasvu Open -tiedote: Metsä Groupin Biotalous Kasvupolku 2015
Kasvu Open

 

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle