Biotuotetehtaan rakentamisajan vuokra-asuntotarjonta Ääneseudulla

Ääneseudun Kehitys Oy ja Äänekosken Kiinteistöhoito Oy kokoavat tarjolla olevat vuokra-asunnot biotuotetehtaan rakentamisajaksi.

Ääneseudun Kehitys Oy:n perustama biotuotetehdasprojektin vuokra-asuntofoorumi löytyy seuraavasta osoitteesta: http://aaneseudunkehitys.fi/fi/888/vuokrakohteet. Sivusto on tarkoitettu asunnonvuokraamistarpeisiin kaikille biotuotetehtaan rakennustyömaalla työskenteleville ja sivusto on toiminnassa siihen saakka kunnes uusi tehdas starttaa vuoden 2017 kolmannella neljänneksellä. Sivuston asunnot ovat korkeintaan 40 kilometrin säteellä Äänekosken keskustasta, muita kriteerejä ilmoitettaville asunnoille on, että niiden täytyy olla talviasuttavia ja niissä täytyy olla hyvät saniteettitilat.

Voit ilmoittaa asuntosi tälle foorumille vuokrattavaksi suoraan Ääneseudun Kehitykselle osoitteeseen info(at)aaneseudunkehitys.fi tai assistentti Pia Kainbergille, maanantaista perjantaihin kello 9–15 puhelimitse 0400 406 970.

Tällä hetkellä marraskuussa 2015 käytössä on noin 2 000 petipaikkaa erilaisissa asuntoratkaisuissa. Sivustoa päivitetään jokaisen asunnon myötä. Onkin tärkeää, että tarjolla olevien kohteiden siirryttyä vuokralle, asunnonvuokraaja ilmoittaa myös tästä Ääneseudun Kehitykselle, jolloin sivu pysyy ajan tasalla ja asuntojenvälitys mahdollisimman sujuvana. Sivusto on tarkoitettu kaikille asunnonvuokraajille yksityisistä yrityksiin.

Myös Äänekosken Kiinteistönhoito Oy tarjoaa kaupungin vuokra-asuntoja biotuotetehtaan rakentajille. Asunnot löytyvät kootusti seuraavan sivun kautta: http://aanekoskenkiinteistonhoito.fi/fi/35/Vuokrakohteet. Kiinteistönhoidon asunnot omistaa Äänekosken kaupunki ja asunnot sijaitsevat kunnan alueella. Tarjolla on kaikkiaan lähemmäs sata vuokrattavaa asuntoa, jotka kattavat noin 350 majoittujaa. Tällä hetkellä asunnoista on vapaana noin 50.

Biotuotetehtaan rakennustyömaalla työskentelee enimmillään 2 500 henkilöä yhtä aikaa, työmaavahvuus on huipussaan vuoden 2016 syksystä vuoden 2017 kesään. Biotuotetehtaan rakentamisaikana vuokra-asuntoja tarvitsevat urakoitsijoiden työntekijät. Metsä Fibren projektiorganisaatio on jo muodostettu ja sen tiimoilta vuokra-asuntoja ei tarvita.

Vuokra-asuntoja kannattaa tarjota ja etsiä vuokrattaviksi myös paikallisilta kiinteistönvälittäjiltä ja esimerkiksi lehti-ilmoitusten kautta Ääneseudulla.

Ääneseudun palveluista löydät tietoa alueen palveluluettelosta (pdf): Ääneseudun parhaat palvelut.

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle