Biotuotetehdas mukana Biotalouden yössä Heurekassa

Metsä Groupin biotuotetehdas on mukana Heurekan Biotalouden yö -tapahtumassa perjantaina 4.12.2015 kello 10–00.

Heurekan kaikkiin näyttelyihin ja planetaarioon on 4. joulukuuta vapaa pääsy koko päivän ja yön.

Vuoteen 2030 mennessä tarvitsemme 50 % nykyistä enemmän ruokaa, 45 % enemmän energiaa, 30 % enemmän vettä. Millaisia ratkaisuja tiede ja teknologia luovat tulevaisuuden Suomeen ja koko maailmalle?

Kaikenikäisten maksuttomassa Biotalouden yö -tapahtumassa on esityksiä, työpajoja ja laboratoriokokeita suomalaisen bio-osaamisen monilta alueilta. Söisitkö heinäsirkkaa? Tekisitkö biopolttoainetta tai joulukuusen mikrolisäystä?

Metsä Group tuo paikalle terveisiä biotuotetehtaan rakennustyömaalta Äänekoskelta! Pisteellämme voit itse rakentaa oman tulevaisuuden biotuotetehtaan, tarkastella puupohjaisia biotuotteita interaktiivisella oppimisseinällämme ja tutkia Äänekosken korkealaatuista sellua omin käsin.

Aamupäivän ohjelma 10–15 on tarkoitettu koululaisille, iltapäivän ja illan ohjelmaan kello 15–24 kaikki ovat tervetulleita.

Seuraa tapahtumaa Twitterissä #bioyo ja #biotuotetehdas.

Koe ja kokeile,
haista ja maista biotalous!

Tapahtuman ohjelman, saapumisohjeet ja muita lisätietoja löydät Heurekan sivuilta osoitteesta: http://www.heureka.fi/fi/bioyo.

Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Yleisö voi kokea oivaltamisen iloa elämyksellisissä vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avattiin yleisölle vuonna 1989. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajankeskuksista, jossa käy keskimäärin lähes 300 000 vierailijaa vuosittain.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Anna-Liisa Pennanen, Metsä Fibre Oy/biotuotetehdas, puh. 050 5748 071, anna-liisa.pennanen(at)metsagroup.com

comments powered by Disqus
Palaa etusivulle